Добре дошли на уебсайта на UCBCares® за Псориазис

Ако Вие или Ваш близък приятел или член на семейството сте били диагностицирани с псориазис, нашият уебсайт UCBCares® за Псориазис може да Ви предложи кратко обобщение за това какво е псориазис, възможните варианти за лечение и живота с псориазис. Освен това сме включили полезни линкове към пациентски групи в България, създадени за осигуряване на подкрепа и насоки за разбиране на заболяването псориазис.

Understanding Psoriasis

Информация за Псориазис

Научете повече за това какво е псориазис, вида, причините и как се диагностицира

Прочете повече
Treatment for Psoriasis

Лечение на Псориазис

Въпреки че няма лечение, има някои достъпни терапии за Вашето заболяване

Прочете повече
Living with Psoriasis

Живот с Псориазис

Може да получите подкрепа и полезни съвети за намаляване симптомите на Вашето заболяване

Прочете повече
Tips & Resources

Съвети и източници

Може да получите отговори на някои от често задаваните въпроси относно заболяването псориазис и връзки за достъп до пациентски групи за подкрепа в България

Прочете повече

Информацията, предоставена на тази дигитална платформа, не е предназначена да се използва като заместител на консултация с Вашия медицински специалист!

ucbcares

Как да се свържете с нас?

Понеделник - Петък

09:00 - 18:00

Телефон
+359 (0) 2 962 99 33
на цената на един градски разговор

В случай на нежелана лекарствена реакция, моля да информирате Вашия лекар, фармацевт, медицинска сестра или Изпълнителната агенция по лекарствата чрез онлайн формуляр за съобщаване на нежелани лекарствени реакции на https://www.bda.bg или на: ул. Дамян Груев № 8, 1303, гр. София Р. България, тел.: +359 2 8903 417, факс: +359 2 8903 434, e-mail: bda@bda.bg. Можете да съобщите и за нежелани лекарствени реакции, които не са описани в листовката. Като ни информирате за нежелани лекарствени реакции, Вие ни помагате да съберем повече данни относно безопасността на нашите лекарства. Всички лични данни ще бъдат обработвани в съответствие с Общия регламент относно защита на данните (GDPR) и спазване на поверителността.


BG-N-DA-PSO-2100010 - Дата на изготвяне: Ноември 2021